AD

AD

Tavuklu Pilav

Erkan ŞEF Farkıyla..


Sesimi duyurabildiğim herkese günaydın, hayırlı sabahlar...
İçinde bulunduğumuz başı RAHMET ortası MERHAMET sonu ise CEHENNEM'den azad olan Ramazan ayınız ve cumanız mübarek olsun.Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri yüksek huzurundan boş çevirmesin. (Amin)

Malzemeler:
  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 bütün tavuk
  • 3 su bardağı tavuk suyu
  • Tuz
Yapılışı:
  • Pirinçler ılık suda 20 dk bekletilir.
  • Birkaç kez yıkanıp süzülür.
  • Tavuk etleri haşlanıp didilir.
  • Çok az sıvıyağda pirinçler tuz ilave edilip kavrulur.
  • Tavuk etleri ve tavuk suyu ilave edilir.
  • Kısık ateşte suyu çekene kadar pişirilir.

Tavuklu Pilav

Tavuklu Pilav
Share this article :
 

Yorum Gönder

AD